fbpx

Navigáció

Modern fürdővároshoz korszerű vendéglátás dukál. Legalábbis ez a gondolat vezérelt minket akkor, amikor Sárváron belefogtunk a Brick bistro és az apartmanház fejlesztésbe. Egy olyan szállást és “beülős” helyet szerettünk volna létrehozni, ahol vendégek a minőség mellé az otthonihoz hasonló felhőtlen hangulatot kapnak. Talán elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy a tervünk sikerült. Az apartanok berendezése a letisztult belső dizájnnal a legkorszerűbb otthonokat idézik. A bistro esetében pedig már az elnevezés is árulkodó. Egy olyan vendéglátóhelyet jött létre, ahol a vendégek úgy engedhetik el magukat, hogy közben a minőségi ételekről, italokról sem kell lemondaniuk. Csak lazán, jó hangulatban!

Ahogy Sárvár, úgy a Brick is minőséget kínál

Mind a szállás tekintetében, mint a bistro kínálatát nézve igaz ez a megállapítás. Talán ezt valamelyeset az oldalunkon is átböngészhető  étel- is italkínálat is megmutatja. De a panoráma felvételek, a fotógaléria minden bizonnyal érzékeltetik azt, hogy mire számíthatsz akkor, ha nálunk bisztróznál vagy szállnál meg. Ha pedig tetszett, amit online láttál és szállást keresel Sárváron, az ajánlatkérő űrlapon keresztül – az igényeid megadása után – a kétfős, a négyfős és a hatfős apartmanok árairól is pillanatok alatt kérhetsz tájékoztatást. Tedd meg most!

Miért Sárvár és miért a Brick?

Sárvár egy ötcsillagos fürdőváros. Egy olyan hely, ahol fürdőzésen és a wellness élményeken kívül ezernyi lehetőség várja a kikapcsolódásra vágyókat. A Nádasdy-vár, az arborétum, a kisvárosi nyugalmat árasztó aranyos terek, a városi és azon kívüli túrautak mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valódi feltöltődés legyen a sárvári nyaralás. De azért ne feledjük el azt sem, hogy gasztrononómiai élmények nélkül nem lehet teljes egy kikapcsolódás. Mi legalábbis azt gondoljuk, hogy a wellness-nek éppúgy része a finom étel, egy-egy jó hangulatban elköltött étkezés, mint mondjuk egy remek szaunázás. Ha te is így vélekedsz, akkor térj be hozzánk a bistróba, és vigyél magaddal a “sárvári ötcsillagos csomagban” egy kis Brick élményt is. Vagy ha szállást keresel, nézz rá a mi – különálló, két-, négy- és hatszemélyes apartmanból álló – kínálatunkra is.

Persze nem csak utazókat várunk a bistro-ban

A Sárváriakat, a közelben élőket is szeretettel várjuk a bistroban. Egy jó ebédre, egy kellemes vacsorára vagy csak egy kávéra jönnél? – Várunk. Pároddal, családdal vagy a barátokkal szórakoznátok egyet? Teljesen mindegy, mi szívesen látunk kisebb és nagyobb társaságokat is egy laza hangulatú bisztrózásra.

Hol találsz meg minket?

Sárváron a belváros legújabb terének kellemes környezetében, a Hild Parkban találsz meg minket. Pár lépésre a Nádasdy-vártól, nagyjából tíz perc sétára a Sárvár Gyógy- és Wellness fürdőtől.